Lift Off

Line up de 2e editie van Lift Off is bekend!

Lift Off, To Live On
Een nieuw dance event in de Power Stage georganiseerd door King Music Events in samenwerking met Poppodium Bibelot; Lift Off! Met stromingen van electro, trance en progressive house wordt er elke editie een line-up van gevestigde namen neergezet. Deze dj's zorgen voor stampende, energieke beats waardoor stilstaan geen optie is. Breng je positieve vibe mee en je beleeft een dance event dat je niet snel zal vergeten!

RAM
Bij het starten van zijn solocarrière in 2009 heeft hij gelijk een goudmijntje binnen gehaald met zijn track ‘RAMsterdam’. Vele bekende Trance DJ’s draaide zijn track en Armin van Buuren noemde het zelfs ‘the track of the year’. Na dit succes heeft RAM een hele serie aan RAM tracks geproduceerd. De nummers "Kingdom of Dreams" en "RAMelia" zijn ook te vinden op A State of Trance 2014 van Armin van Buuren. RAM, iemand om in de gaten te houden dus!

Matt Auston
Dordtenaar Matt is met zijn toonaangevende mixing skills en onderscheidende producties niet alleen een onmisbare aanvulling op de Nederlandse dance-industrie. De internationale dance-scene heeft hem ook een warm welkom gegeven. Zo draait hij met o.a. Hardwell, Sunnery James & Ryan Marciano en Quintino. Zijn muzikale reis is nog maar net begonnen en gelukkig maakt hij vanavond een tussenstop in Bibelot.

DJ Denman
Deze veelzijdige DJ is in Dordrecht zeker geen onbekende. Zo draaide hij al een aantal keer op Dancetour Dordrecht, is resident bij Superstijl en Club Merz. Bij de komende editie van Lift Off laat hij zijn voorliefde voor Trance horen door middel van een warm up set en een afsluitende B2B Trance classics set.