Nieuw dance concept Bibelot

Denman betrokken bij nieuw concept Bibelot: Convoi Exceptionnel

Convoi Exceptionnel is het nieuwe dance-event van Bibelot. Elke twee maanden brengt Convoi Exceptionnel jou de beste DJ's in variërende dance stijlen! We trappen 3 April Convoi Exceptionnel af met Benny Rodrigues, Arjuna Schiks en DJ Denman!

BENNY RODRIGUES
Benny Rodrigues is in zeer korte tijd geïnfiltreerd in het rijtje van de bekende gevestigde namen in de Nederlandse dance-scene. Deze Rotterdammer met Portugees bloed verstaat de kunst om de funk te gebruiken, de dansvloer vol te krijgen en de zaal aan zijn voeten. Hoewel bekend geworden vanwege zijn Funky (tech-)house, weet hij ook dat er zo nu en dan gewerkt moet worden en weet hij hoe hij dat bijltje moet hanteren, wat resulteert in een bijzonder stevige portie techno die boven alles goed verteerbaar blijft. Inmiddels heeft hij op vele feesten in Nederland gedraaid (FFWD, Mysteryland, Innercity, Sensation: White), maar ook op het zonovergoten Ibiza is hij een graag geziene gast om met z'n mixing skills het eiland op te zwepen op een techno golf die drijft op de funk.
  

Arjuna Schiks LIVE
Zo jong als Schiks is (24), zo berucht is zijn naam. Arjuna begint op 14-jarige leeftijd met muziek maken, van elektronisch klassiek tot dance. Bij het grote publiek wordt hij bekend door de hitkraker ‘Konijntje’. Niet zo lang daarna staat hij in de finale van ‘De grote prijs van Nederland’ en wint hij de producerprijs Vinylized. Dan released hij zijn eerste EP op All is One Records, het label van Isis. De kritieken zijn lovend en Arjuna is een veel gevraagd artiest. Hij released de ene na de andere track op diverse internationale labels zoals Traum en Trapez. Verwacht vanavond een enigszins dromerige maar vooral energieke live set. 
 

DJ Denman
DJ Denman is geen onbekende in Bibelot. Zo is hij onder andere host-dj van het dance-event Electrify geweest en is hij op dit moment host-dj van Volta. Maar Denman is niet alleen bekend in Bibelot, hij heeft tevens in verschillende discotheken in het Spaanse Blanes gedraait. De stijl van Denman valt niet onder één noemer samen te vatten. Door de jaren heen is hij een allround DJ geworden die bijna alle stijlen aankan.